Verzenden & levering

Verzenden
Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Wij gaan dan direct over op het klaarmaken van jouw pakketje. Wij verzenden via PostNL en altijd via (brievenbus)pakket. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om je zending te volgen via de track&trace code welke je ontvangt in de verzendbevestiging.

Kosten
De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,- (incl. 21% BTW) per pakketje. Boven €80,00 is verzending gratis.

Zendingen worden altijd als (brievenbus)pakketje verzonden inclusief track&trace code. 

Levering
Indien je op werkdagen (MA-tot en met VRIJD) voor 16.00uur besteld wordt je order dezelfde dag nog verzonden. Indien je na 16.00uur besteld of in het weekend dan wordt je order de eerst volgende werkdag verzonden. Houd aub altijd je track&trace code in de gaten voor een update.

Vertraging
Het kan zijn dat een van onze verzendpartijen een storing of staking heeft, of vertraging oploopt in verband met  feestdagen. Lollipop is hier helaas niet verantwoordelijk voor. Houd aub alle updates via de track&trace code in de gaten. Is het onduidelijk waarom je pakketje vertraagt is en kom je er niet uit? Stuur dan aub een mailtje naar info@lollipopelst.nl, dan kijken wij met je mee!

Ontvangst
Indien je tijdens de levering van je pakketje niet thuis bent en je ontvangt geen brievenbuspakketje maar regulier pakketje, dan zal de postbezorger een briefje in je brievenbus achterlaten met daarop de te nemen stappen.