Retourneren

Wil je retourneren? Laat het ons weten binnen 14 kalenderdagen. Stuur een e-mail naar winkel@plein5elst.nl met als onderwerp RETOURNEREN + ORDERNUMMER. Daarna heb je 14 kalenderdagen om het product terug te verzenden.

 

Belangrijk om te weten:

- De kleding die retour gezonden wordt mag niet gedragen zijn.

- Het mag niet ruiken naar rook of eten.

- De kaartjes dienen op originele wijze aan de kleding bevestigd zijn.

- De kleding mag niet beschadigd zijn.

- De kleding mag niet gewassen zijn.

 

Stap 1
Doe de artikelen in de bijbehorende verpakkingen en stop alles terug in de originele verzend verpakking. Zorg dat de originele kaartjes van de producten niet zijn verwijderd.

 

Stap 2
Zorg dat je het retourformulier, die hier onder te downloaden is, hebt ingevuld. Dit voeg je vervolgens bij je retourzending.

 

Stap 3
Noteer onderstaand retouradres op je retourzending. En schrijf altijd het ordernummer en retour adres op de verpakking!

Plein Vijf

Valburgseweg 4b
6661 EV Elst

 

Stap 4
Breng je retour naar het dichtstbijzijnde postkantoor en laat het verzenden naar Plein Vijf. De kosten voor het verzenden van brievenbuspost zijn vanaf €4,00. De kosten voor het verzenden van een pakket zijn vanaf €6,75. (Altijd met track & tace verzenden)
Zorg dat je de track & trace code van je retour goed bewaart totdat deze is verwerkt! Dat is je bewijs van terugzending.

Het bedrag van je retourpakketje wordt teruggestort op de (bank)rekening. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van de retour duren. 

 

Wij kunnen helaas geen retouren aan nemen in onze winkel in Elst.

 

 

Retourformulier Plein Vijf
PDF – 37,9 KB 1094 downloads